Shop

Комплет Одело за обезбедување
October 13, 2017
Кошула за обезбедување
October 13, 2017

Пилот Јакна БН ПИЛОТ црна

Description

БН ПИЛОТ – Пилот Јакна со монтажни ракави, јака и внатрешната постава (крзно) изработена од дишачки материјал 65/35 ППЕ со премаз, водоотпорен и студоотпорен