ОСПРИ
October 17, 2017
UR-GUMA S3 SRC
October 17, 2017

КОМЕТ S3

Чевли Ниски со рефлективни детали, зелен контраст
изработени од Nubuck кожа 1.8 мм водоодбојна
Двослоен PU/PU антистатик, уљноотпорен,
антилизгачки ѓон, композитна капа и композитен лист
37 – 48

Description

EN ISO 20345:2011 S3 SRC