Shop

KRONO S3 – Чевли високи
October 17, 2017
SARAGOSA Ankle S1 – Чевли високи
October 17, 2017

CIPRO S3 – Чевли ниски S3

Description

CIPRO S3 – Чевли ниски S3 водоотпорни изработени од висококвалитетна набук кожа со композитна капа и нелизгачки антистатик ѓон со вграден композитен лист