Shop

COTTON – ПИЛОТ ОДЕЛО
September 16, 2017
GRAND MASTER Фармер Одело
September 16, 2017

CLASSIC – Работни Одела

CLASSIC Пилот Одело
280 гр. кепер 65% памук,35% полиестер , EN ISO 13688
Модерен дизајн, појачан со 600 D Condura
тројно шиени рабови

Description

CLASSIC Палто Рамен крој, со крупен патент
и покривна лајсна со чичак
два горни торба џебови и два долни дупли ,
ластик рендер на ракави

CLASSIC Панталони со прерамки
џеб голем на гради и два мали ,
Два Предни дупли торба џебови и
страничен торба џеб со преклоп ,
два задни торба џебови
вграден ластик на појас ,
појачани колена со отвор за влошка

CLASSIC Панталони до појас
Два Предни дупли торба џебови и
страничен торба џеб со преклоп ,
два задни торба џебови
вграден ластик на појас ,
појачани колена со отвор