DES-EMERT Пилот Одело
September 16, 2017
SIRIUS LUCIUS – Работни Одела
September 16, 2017

CLASSIC VIS Пилот Одело

со закопчување со крупен патент и покривна лајсна со чичак
два џеба горни и два долни , вграден ластик од страните

CLASSIC-VIS Панталони со прерамки
џеб на гради со преклоп , Два Предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп , два задни џеба
вграден ластик на појас , појачани колена со отвор за влошка

Description

CLASSIC-VIS Пилот Одело
270 гр. кепер 65% памук,35% полиестер EN ISO 13688
Модерен дизајн, појачан модел со голема издржливост
Комбинација црно со жолто