PRO-REFLECTIVE – РАБОТНИ ОДЕЛА
September 16, 2017
CLASSIC – Работни Одела
September 16, 2017

COTTON – ПИЛОТ ОДЕЛО

260 гр. кепер 100% памук EN ISO 13688
Модерен дизајн, функционалност и комфорт

Description

COTTON Палто со монтажни ракави
закопчување со крупен патент и покривна лајсна со чичак
два џеба горни и два долни

COTTON Панталони до појас
вграден ластик на појас предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп два задни џеба со преклоп

COTTON Панталони со прерамки
џеб на гради со преклоп Два Предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп два задни џеба
вграден ластик на појас