ILMONDO Пилот Одело СИВО
September 16, 2017
CLASSIC VIS Пилот Одело
September 16, 2017

DES-EMERT Пилот Одело

DES-EMERT Палто со закопчување со патент и покривна лајсна со чичак
два горни торба џебови со преклоп , четири долни двојни џеба

DES-EMERT Панталони со прерамки
џеб голем на гради и дополнителни два мали ,
Два Предни двојни торба џеба
страничен торба џеб , задни два џеба , вграден ластик на појас
на колена кондура појачување со отвор за влошка

DES-EMERT Панталони до појас
Предни двојни торба џебови, страничен двоен торба џеб
на колена кондура појачување со отвор за влошка

Description

DES-EMERT Пилот Одело
235 гр. кепер , боја Сиво-црна
20% памук,80% полиестер
EN ISO 13688