Shop

ПОЛО Мајца
May 5, 2021

EUROCLASSIC WHITE – Пилот Работно Одело Бело

EUROCLASSIC WHITE – Пилот Работно Одело Бело
280 гр. кепер 65% памук,35% полиестер, EN ISO 13688
Модерен дизајн, појачан со 600 D Condura
тројно шиени со голема издржливост
Идеално за Молери, Гипсари и др.

Description

EUROCLASSIC WHITE Палто Рамен крој, со крупен патент
и покривна лајсна со чичак
два горни торба џебови и два долни дупли ,
ластик рендер на ракави
EUROCLASSIC WHITE Панталони со прерамки
џеб голем на гради и два мали ,
Два Предни дупли торба џебови и
страничен торба џеб со преклоп ,
два задни торба џебови
вграден ластик на појас ,
појачани колена со отвор за влошка
EUROCLASSIC WHITE Панталони до појас
Два Предни дупли торба џебови и
страничен торба џеб со преклоп ,
два задни торба џебови
вграден ластик на појас ,
појачани колена со отвор,
рефлективни траки на надколеници и задни џебови