ILMONDO Пилот Одело
September 16, 2017
ILMONDO Пилот Одело СИВО
September 16, 2017

FENIX – ПИЛОТ Одело

Description

FENIX  Пилот Одело
190 гр. кепер 65% полиестер, 35% памук
Стандард EN ISO 13688
Достапни величини 46-64

FENIX  Палто
Рамен крој, закопчување со крупен патент
ластик рендер на ракави
два џебови горни и два долни
рефлектирачки детали

FENIX  Панталони до појас
вграден ластик на појас
предни коси џебови
страничен лепен џеб со преклоп
два задни џеба со преклоп
појачување на колено

FENIX Панталони со прерамки
џеб на гради со преклоп
Предни коси џебови
лепен џеб со преклоп
два задни џеба, вграден ластик на појас
преден патент двосмерен
појачување на колено