Shop

CLASSIC – Работни Одела
September 16, 2017
PASO – Елек Софтшел
September 16, 2017

GRAND MASTER Фармер Одело

Палто со закопчување со копчиња и покривна лајсна
два горни џеба со црн преклоп , подесувач од страните
Панталони со прерамки
џеб црн на гради со преклоп , Два Предни џеба
вграден ластик на појас

Description

GRAND MASTER Фармер Одело
290 гр. кепер , боја сива и плава
65% памук,35% полиестер
EN ISO 13688