FENIX – ПИЛОТ Одело
September 16, 2017

ILMONDO Пилот Одело

Description

ILMONDO Пилот Одело
240 гр. кепер 65% памук,35% полиестер
Стандард EN ISO 13688
Избор на Боја и промени на Моделот според желба на клиент

Палто
два горни џеба со платка и два долни коси џебови ,
ластик рендер на ракави и на појас

Панталони со прерамки
џеб голем на гради со платка , Два Предни џебови и
еден заден , вграден ластик на појас ,

Панталони до појас
Два Предни џебови и
страничен торба џеб со преклоп ,
два задни џебови
вграден ластик на појас ,