Shop

PARANG S3РР Чевли високи
October 17, 2017
ARTIDE – Чевли високи
October 17, 2017

LUSY Чевли високи S3

Description

cod.0691 ЛУСИ Чевли високи S3 Изработени од микрофибирана телешка кожа водонепропустлова антистатик , отпорност на лизгање , уљноотпорни анатомски ѓон, со вградена челична капа и челичен лист на ѓонот.