Shop

Зимно Одело Дводелно Сиво-Црвено
December 28, 2017
UR LADY S1P
August 21, 2020

ORION OTAKAR – Работни Одела

ORION  Пилот Одело
280 гр. кепер 60% памук 40% полиестер
Стандард EN ISO 13688
Достапни величини 46-64

ORION Палто
подесувачки рендер на ракави со чичак трака
закопчување со крупен патент
и покривна лајсна со чичак
мали џебови за пенкала на ракав
функционални џебови горни и долни
рефлектирачки детали

ORION Панталони до појас
вграден ластик на појас
предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп
два задни џеба со преклоп
појачување на колено со 600 D Condura
со отвор за влошка
рефлектирачки детали

ORION Панталони со прерамки
Два џеба на гради со преклоп
Предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп
два задни џеба, вграден ластик на појас
преден патент двосмерен
појачување на колено со 600 D Condura
со отвор за влошка
рефлектирачки детали

Description