Shop

CLASSIC VIS Пилот Одело
September 16, 2017
EUROCLASSIC – Пилот Работно Одело
September 16, 2017

SIRIUS LUCIUS – Работни Одела

SIRIUS LUCIUS – Работни Одела
изработени од 270 гр. 65/35 ППЕ
Појачани лактови, колена со 600 D PE
Мултифункционални џебови, закопчување со патент и покривна лајсна со дрикери
Подесувачки рендер, Рефлективни детали

Величини 46 – 64

 

Description

SIRIUS LUCIUS – Работни Одела
изработени од 270 гр. 65/35 ППЕ
Појачани лактови, колена со 600 D PE
Мултифункционални џебови, закопчување со патент и покривна лајсна со дрикери
Подесувачки рендер, Рефлективни детали

Величини 46 – 64