NEFRIT S1 Сандал
August 21, 2020
MARBLE S3
August 21, 2020

TOPAZ S3

Чизми Зимни Високи изработени од водоодбојна
говедска кожа, поставени со вештачко крзно
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист
37 – 50

Category:
Description

EN ISO 20345: 2011 S3 SRС