PROFI S1 SRC
March 3, 2021
Airvent S1
March 3, 2021

UR-Blue-Green S1

UR-Blue-Green S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
во комбинација со кожа
Спортски анатомски Дизајн, зелени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47

Description

UR-Blue-Green S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
во комбинација со кожа
Спортски анатомски Дизајн, зелени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47