Контакт

Контактирајте не

Фирмата Лотус Дооел e веќе 30 год. присутна на македонскиот Пазар и преставува една од водечките компании за продажба на Лична Заштитна Опрема – ХТЗ Опрема .

Контакт тел

Телефон +389 43 234571
Телефон 076 245 564
Телефон 078 245 564
Факс +389 43 234571

Е-пошта

office@lotus.mk

Локација

Раштански пат ББ-ПФ 164

Контакт форма

 

X