SECUR LIGHT 4 Plus – Појас за Висина
- 4%

SECUR LIGHT 4 Plus – Појас за Висина

SECUR LIGHT 4 Plus – Појас за Висина
Појас за висина за цело тело со 2 точки на закачување
еден на грб со продолжен ремен и еден на гради со два ремена
Материјал – полиестер , тежина 1250 гр

Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X