ZAVA – ОДЕЛО КОЖЕНО ДВОДЕЛНО

ZAVA – ОДЕЛО КОЖЕНО ДВОДЕЛНО

ОДЕЛО КОЖЕНО ДВОДЕЛНО ИЗРАБОТЕНО ОД
ДВА СЛОЈА, НАДВОРЕШЕН ОД КОЖЕН ШПАЛТ
А ОД ВНАТРЕШНА СТРАНА – ПЛАТНО КЕПЕР

Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

ОДЕЛО КОЖЕНО ДВОДЕЛНО ИЗРАБОТЕНО ОД
ДВА СЛОЈА, НАДВОРЕШЕН ОД КОЖЕН ШПАЛТ
А ОД ВНАТРЕШНА СТРАНА – ПЛАТНО КЕПЕР

X