CASPIA Киселоотпорни Ракавици
- 7%

CASPIA Киселоотпорни Ракавици

CASPIA Киселоотпорни Ракавици од Неопрен, 0,55мм
отпорни на киселини и други хемикалии

CE EN 374, 420

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

CASPIA Киселоотпорни Ракавици

Неопрен, 0,55мм

CE EN 374, 420

X