TEKPLAST киселини и хемикалии
- 15%

TEKPLAST киселини и хемикалии

TEKPLAST Ракавици од Памучна подлога топена во PVC
отпорни на киселини,  и други хемикалии

CE EN  374, 388, 420

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

TEKPLAST Ракавици отпорни на киселини и хемикалии

CE EN 374, 388, 420

X