STORMER Одело Водоотпорно

STORMER Одело Водоотпорно

STORMER Одело Водоотпорно
Палто со панталони од полиестер -полиуретан
гумирано, отпорно до 3000 мм воден столб
Појачан квалитет

Големина
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

STORMER Одело Водоотпорно

X