ROXY WINTER – латекс
- 14%

ROXY WINTER – латекс

ROXY WINTER – Студоотпорни Двојно латексирани-рапави
За работа при ниски температури во Градежништво и други Индустрии
CE EN 420, 388

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

ROXY WINTER – Студоотпорни Двојно латексирани-рапави
За работа при ниски температури во Градежништво и други Индустрии
CE EN 420, 388

X