REFLEX WELD кожени долги
- 10%

REFLEX WELD кожени долги

REFLEX WELD кожени долги
Нараквици долги за заварување од Говедски шпалт ,
со внатрешна Памучна постава,
Температурно отпорни,
величина 11

CE EN 420, 388, 407

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

Kod.0002-08

REFLEX WELD кожени долги
Нараквици долги од шпалт кожен шав, поставени , наменети за заварување
Температурно отпорни,
величина 11

CE EN 420, 388, 407

X