COTTON – Палто

COTTON – Палто

Монтажни ракави
закопчување со крупен патент и покривна лајсна со чичак
два џеба горни и два долни

260 гр. кепер 100% памук EN ISO 13688
Модерен дизајн, функционалност и комфорт

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X