MILEN – Елек Водоотпорен

MILEN – Елек Водоотпорен

 

Изработен од Водоотпорен полиестер, Термофатиран
два горни и два долни дупли џебови
достапни бои  Црна, Тегет,  Сива

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X