Зимно Одело Дводелно Сиво-Црвено

Зимно Одело Дводелно Сиво-Црвено

Палто со Панталони со прерамки
Изработено од 240 гр. Кепер 65-36 ППЕ
Фатирано од внатрешна страна со полиестерска Термо Постава

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X