VERMONT – Зимна Јакна

VERMONT – Зимна Јакна

100% полиестер , EN 342
Водоотпорност , Студоотпорност
Термофатирана Постава , Капуљача монтажна,
закопчување со патент, со покривна лајсна
џебови два горни и два долни, со платка
внатрешен џеб

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X