LUTON – Јакна Зимна HV

LUTON – Јакна Зимна HV

280 гр. 100% полиестер Oxford
EN ISO 20471, EN 343 A1, EN 14058
Фатирана Јакна ,Модерен дизајн, со капуљача
Рамен крој, со крупен патент и покривна лајсна со чичак
монтажни ракави, рендер со регулатор на ракави
два горни торба џебови и два долни коси
Рефлективни траки

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X