LATEX FOAM – латексова пена
- 7%

LATEX FOAM – латексова пена

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

LATEX FOAM  – Нараквици изработени од плетено безшавно трико топени во Латексова пена,
наменети за работа во индустријата и градежништвото

X