REDWING BLANCHE – гумено платнени
- 8%

REDWING BLANCHE – гумено платнени

REDWING BLANCHE
плетенина со вулканизирана гума појачана
наменета за во градежништво, Метална индустрија и др
CE EN 388, 420

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

kod.0003-11

REDWING BLANCHE плетени со вулканизирана гума појачана
CE EN 388, 420

X