NEPTUN 04

NEPTUN 04

Чизми без челична капа,
антистатик, антилизгачки
уљно и коселоотпорни
шок абсорбер на пета
36 – 47

Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20347 04 FO SRC

X