NEPTUN S4

NEPTUN S4

Чизми со челична капа,
антистатик, антилизгачки
уљно и коселоотпорни
шок абсорбер на пета
36 – 47

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20345 S4 SRC

X