ARISAN White

ARISAN White

Чизми бели од PVC/нитрил,
за прехрамбена индустрија
уљно и коселоотпорни
минимална заштита
36 – 47

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20347: 2011 SRC

X