VANILA

VANILA

Чизми бели од нитрил,
исклучително меки и удобни
за прехрамбена индустрија
уљно и коселоотпорни
шок абсорбер на пета
36 – 47

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20347: 2011 SRC

X