TITAN Low S3 SRC

TITAN Low S3 SRC

Чевли Ниски изработени од водоодбојна говедска кожа
систем за брзо соблекување, рефлективни детали
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , композитна капа и лист
36 – 47

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20345: 2011 S3 SRC

X