WELINGTON WELDER II klasa
- 38%

WELINGTON WELDER II klasa

WELINGTON WELDER II klasa
Кожени Ракавици долги 35 цм од говедски шпалт
со внатрешна памучна постава
за заварување .
Ракавици во втора класа на квалитет на кожа

Категории ,

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

WELINGTON WELDER C klass

X