HORSE LOW S1 SRC
Sale

HORSE LOW S1 SRC

Чевли Ниски S1 изработени од водоодбојна
“crazy horse” говедска кожа 2,2 mm
појачување на пета, “mesh” постава атибактеријска
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
внатрешен помек слој а надворешен потврд слој
Шок абсорбер на пета , челична капа
РАСПРОДАЖБА
ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ !!!

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

HORSE LOW S1 SRC – Чевли Ниски Заштитни
Ниски чевли изработени од водоодбојна “Crazy Horse” говедска кожа
2,2 мм , појачани на пета , мрежеста антибактериска постава,
PU/PU антистатик , уљноотпорен,  антилизгачки ѓон , со надворешен
потврд слој и помек внатрешен слој со шок абсорбер на пета ,
челична капа и челичен лист .
Достапни величини – 39-47

 

EN ISO 20345: 2011 S1 SRC

X