CLASSIC MAXIMUS – Кратки Панталони

CLASSIC MAXIMUS – Кратки Панталони

CLASSIC MAXIMUS – заштитни шорцеви, должина до колена – атрактивен дизајн и одлична функционалност. Изработени од многу издржлива специјализирана CANVAS ткаенина (65% полиестер и 35% памук) со 270 гр/м² и силна, цврста ткаенина

 • Професионално шиење и висока естетика на изработка
 • Трократни шевови и бројни засилувања за дополнителна заштита на места изложени на кинење
 • Удобен и практичен систем за прилагодување на половината со еластичен појас
 • Џебови – предни, задни и на ногавиците
 • Џебовите се засилени со црна Oxford 600D полиестерска ткаенина
 • Ниска стапка на собирање, дури и по повеќекратно перење
 • Стабилност на бојата

Боја: графитно-црна со сини влошки и рефлектирачки елементи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

CLASSIC MAXIMUS – заштитни шорцеви, должина до колена – атрактивен дизајн и одлична функционалност. Изработени од многу издржлива специјализирана CANVAS ткаенина (65% полиестер и 35% памук) со 270 гр/м² и силна, цврста ткаенина

 • Професионално шиење и висока естетика на изработка
 • Трократни шевови и бројни засилувања за дополнителна заштита на места изложени на кинење
 • Удобен и практичен систем за прилагодување на половината со еластичен појас
 • Џебови – предни, задни и на ногавиците
 • Џебовите се засилени со црна Oxford 600D полиестерска ткаенина
 • Ниска стапка на собирање, дури и по повеќекратно перење
 • Стабилност на бојата

Боја: графитно-црна со сини влошки и рефлектирачки елементи

X