COTTON – Панталони со прерамки

COTTON – Панталони со прерамки

Џеб на гради со преклоп Два Предни торба џебови
странични лепени џебови со преклоп два задни џеба
вграден ластик на појас

260 гр. кепер 100% памук EN ISO 13688
Модерен дизајн, функционалност и комфорт

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X