PROFESIONAL TOP – Зимски Елек

PROFESIONAL TOP – Зимски Елек

Термофатиран Зимски Елек
од 180 гр Водоотпорен Полиестер,
Сив со црни детали
со осум мултифункционални џебови
ластик на раменици како изолација
платка на патент

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X