CLASSIC Зимски Елек

CLASSIC Зимски Елек

Термофатиран зимски елек
од 180 гр Водоотпорен Полиестер,
Темно Сив со портокалови детали
со осум мултифункционални џебови
ластик на раменици како изолација
платка на патент

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X