OVERLAND – Елек Зимски

OVERLAND – Елек Зимски

100% полиестер , XS – 4XL
Модерен дизајн, Термофатиран
со фиксна капуљача
Црн со црвена термопостава
закопчување со патент,
џебови два долни, со патенти

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X