ROSEVILLE –  Женски Зимски Елек со 2 лица

ROSEVILLE –  Женски Зимски Елек со 2 лица

ROSEVILLE –  Женски Зимски Елек со 2 лица
Елек дволицев со полар од едната страна
а  водоотпорен полиестер од другата страна

величини  S- 3XL

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X