PIRIT S3
August 21, 2020
NEPTUN 04
August 21, 2020

ISLAND JAVA

Патики Теренски , изработени од комбинација
говедски шпалт со текстил гумено појачување на преден дел
постава парапропусна и отпорна на триење
Гумен “EVA” ѓон
38 – 46

Category: