Shop

EUROCLASSIC – Пилот Работно Одело
September 16, 2017
COTTON – ПИЛОТ ОДЕЛО
September 16, 2017

PRO-REFLECTIVE – РАБОТНИ ОДЕЛА

PRO-REFLECTIVE Палто 
подесувачки рендер на ракави со чичак трака
закопчување со крупен патент
и покривна лајсна со чичак
функционални џебови горни и долни
рефлектирачки траки

PRO-REFLECTIVE Панталони до појас 
вграден ластик на појас
предни коси џебови
страничен торба џеб
два задни џеба со преклоп
појачување на колено со 600 D Condura
со отвор за влошка
рефлектирачки траки

PRO-REFLECTIVE Панталони со прерамки 
Два џеба на гради со преклоп
Предни коси џебови
страничен торба џеб
два задни џеба, вграден ластик на појас
појачување на колено со 600 D Condura
со отвор за влошка
рефлектирачки траки

Description

PRO-REFLECTIVE – РАБОТНИ ОДЕЛА
280 гр. кепер 65% полиестер – 35% памук
Стандард EN ISO 20471 : 2013
Атрактивен дизајн , одлична функционалност и
прилагодливост кон телото
флуоресцентни рефлективни ленти
тројно шиење на рабови
постојаност на боја,
минимално собирање при перење
Избор на Опции на бои:
Сиво/Црно, и Плаво/Црно

Достапни величини 46-64