CLASSIK – Кратки Панталони

CLASSIK – Кратки Панталони

Кратки работни панталони – со атрактивен дизајн и одлична функционалност. Изработени од издржлива специјализирана ткаенина – платно (80% полиестер и 20% памук) со 270гр/м², обезбедувајќи цврстина и квалитет.

  • Трократни шевови и цврсти траки за дополнително зајакнување на местата подложни на кинење
  • Џебови, од кои четири со клапи прицврстени со велкро
  • Дополнителни засилувања на џебовите за заштита од остри предмети, изработени од 600D полиестерска ткаенина
  • Многу мало собирање, дури и по повеќекратно перење
  • Стабилност на бојата

Боја: графит со портокалови и црни детали

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

Кратки работни панталони – со атрактивен дизајн и одлична функционалност. Изработени од издржлива специјализирана ткаенина – платно (80% полиестер и 20% памук) со 270гр/м², обезбедувајќи цврстина и квалитет.

  • Трократни шевови и цврсти траки за дополнително зајакнување на местата подложни на кинење
  • Џебови, од кои четири со клапи прицврстени со велкро
  • Дополнителни засилувања на џебовите за заштита од остри предмети, изработени од 600D полиестерска ткаенина
  • Многу мало собирање, дури и по повеќекратно перење
  • Стабилност на бојата

Боја: графит со портокалови и црни детали

X