LONDON Јакна Зимна 5 во 1

LONDON Јакна Зимна 5 во 1

100% полиестер Oxford EN ISO 20471, EN 343 A1
Фатирана Јакна со капуљача , рефлективни траки
со внатрешен монтажен дел –
елек полар со рефлективни траки
Рамен крој, со крупен патент и покривна лајсна
два горни торба џебови и два долни коси

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X