UR LADY S1P

UR LADY S1P

Чевли Работни Женски Ниски изработени од Набук кожа 1.8 мм
Спорт Дизајн, пинк детали
PU/PU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
внатрешен помек слој а надворешен потврд слој
челична капа
36 – 41

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

S1Р EN ISO 20345: 2011 S1

Чевли Работни Женски Ниски изработени од Набук кожа 1.8 мм
Спорт Дизајн, пинк детали
PU/PU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
внатрешен помек слој а надворешен потврд слој
челична капа
36 – 41

X