NEFRIT S1 Сандал

NEFRIT S1 Сандал

Сандали изработени од говедска кожа
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , челична капа
36 – 50

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EN ISO 20345: 2011 S1 SRС

Сандали Работни изработени од говедска кожа
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , челична капа
36 – 50

X